A mappában található képek és az alábbi leírás alapján készíts egy bemudatót. Alkalmazz egyéni hátteret. A diák továbbítása kattintásra történjen különböző áttűnésekkel. Alkalmazz egyéni animációt minden dián automatikus indulással. Cím: Az én májpástétom 01 Hozzávalók: 1kg friss sertésmáj 1kg vöröshagyma 50 dkg sertészsír 25 dkg mustár fél fej fokhagyma 3 teáskanál só 1 kávéskanál őrölt feketebors 02 A májat összevágjuk. 03 A hagymát is előkészítjük. 04 A zsírt egy nagyobbacska lábasba tesszük. 05 Alágyújtunk. 06 Mikor a zsír felolvadt, hozzáadjuk a hagymát. 07 Nagy lángon kevergetés mellett puhítjuk. 08 Kb. ilyenre. 09 Beleöntjük a májat. 10 Megkeverjük. 11 20 percig süssük, ne sózzuk! 12 Már ehető, de még nem az igazi. 13 Vágjuk bele a megtisztított fokhagymát! 14 Süssük még 2 percig, majd várjunk, míg egy kicsit kihül! 15 Töltsük egy aprítógépbe, esetleg húsdarálóval is próbálkozhatunk. 16 Aprítás után krémesen pépesen kell kinéznie. 17 Töltsük egy keverőtálba. 18 Adjuk hozzá a mustárt, borsot és sót. 19 Alaposan keverjük össze és töltsük zárható edényekbe! 20 Hűtőben tárolva hetekig fogyasztható. 21 Zsemlére vagy kenyérre kenve bármely napszakban jól fog esni. 22 Az igazi ínyencek házikolbásszal és vörösborral is kipróbálhatják. Jó étvágyat kívánok!